Cautare

914 de rezultate pentru "mos craciun" (2.59 secunde)
Din 25 noiembrie, Bad Santa 2 te va face sa uiti toate povestile frumoase cu Mos Craciun si te vei pregati pentru sarbatorile de iarna prin hohote de ras.
Mos Craciun mi-a mai adus o surpriza extraordinaraa si am sa spun asta seara. Dumnezeu ma incearca si am sa fiu tata pentru a treia oara, a spus Ștefan Banica pe scena Salii Palatului.
Darul lui Mos Craciun si Contorsionista", a adaugat Gheorghe Florescu. Pe 26 decembrie, Gheorghe Florescu va fi prezent in cadrul emisiunii "Tara Minunilor", cu un speech despre cafea.
Astfel, pe data de 22 decembrie, la ora 18.00, Mos Craciun va poposi la micutii aflati in aceasta institutie.
Mos Craciun nu vine decat la cine merita! SCORPION 23.10-21.11: Debordati de farmec si nu exista nicio indoiala ca o sa-i fermecati pe cei mai dragi dumneavoastra.
In Spitalul Marie Curie din Bucuresti astazi e rost numai de veselie, caci Magicianul Teo a sosit cu tolba plina de trucuri, iar tenorul Vlad Mirita si baritonul Iordache Basalic planuiesc sa-l ademeneasca pe Mos Craciun in amfiteatrul spitalului, cu un concert de colinde fermecate.
-Sper ca Mos Craciun le-a adus artistilor cel putin un dictionar de sinonime. Nu de alta dar au nevoie urgenta de o imbogatire a vocabularului.
Anul s-a incheiat cu participarea voluntarilor la un mini-campionat de fotbal, alaturi de copiii de la Scoala Sociala Sportiva Fundatia Real Madrid si cu implicarea a peste 60 dintre ei in cel mai amplu program de voluntariat al Fundatiei Vodafone Romania, Scrisori pentru Mos Craciun.
Trece si Mos Nicolae si toata lumea se va pune pe cautat brazi. Brazi care deja au aparut in piete.
Pana si copiii care nu au fost cuminti tot anul au primit cadouri de Mos Nicolae (si asta am simtit-o pe propria-mi piele), numai la amaratii de prin orfelinate nu prea s-a mai gandit nimeni.
Beteala, ghirlande, luminite colorate - toate institutiile constantene si-au atarnat pe la usi si pe peretii cladirilor primeneala care anunta ca Mos Craciun si Noul An sunt pe aproape.
Sa faci cadouri de Mos Craciun copiilor oradeni ori sa le oferi martisoare achizitionate pe cai incalcite, ambele pot fi considerate gesturi frumoase, dar este total in afara rostului de a fi al Primariei.
Au disparut vacantele de Pasti si Craciun, ne-am trezit cu Mos Gerila. Multi studenti au fost exmatriculati fiind surprinsi in biserici in noaptea Invierii.
Mos Craciun poate pune cateva cadouri in sac si de la Agentia Nationala AntiFrauda. La magazinul Fiscului poate gasi haine, accesorii sau chiar decoratiuni care au fost confiscate..
• 7 mai 2008 - Primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, prezent la o dezbatere in cadrul PE pe tema viitorului european al Republicii Moldova, apreciaza ca atmosfera in tara sa poate fi descrisa de "povestea bradului de Craciun de anul trecut", care "a fost furat de comunisti peste noapte".
Astfel, la Casa Judeteana de Pensii ziua a inceput printr-o pacaleala pe care a facut-o insasi directoarea institutiei, Tudora Craciun pentru doua directoare din institutie pe care le-a chemat de urgenta in birou, in acest fel intrerupandu-le activitatea.
Nu mai tin minte exect data, dar a fost inainte de Craciun, pentru ca mi-era teama ca intre Craciun si Revelion nu mai lucreaza cei de la Registrul Comertului.
Calfele cizmarului trageau in noi ca in iepuri Ziua de 24 Decembrie, adica Ajunul celui mai fericit Craciun a devenit, in centrul Transilvaniei, o zi de doliu.
Va indemn sa nu va pierdeti speranta, sunt increzator ca situatia Romaniei va continua sa se imbunatateasca de la an la an. Craciun fericit tuturor, a spus presedintele Romaniei.
De altfel, deputatul conservator Nicolae Popa a afirmat malitios, chiar de la tribuna, ca a remarcat in randul colegilor sai „o mare pofta de munca“ si a adaugat ca, in aceste conditii bugetul se va dezbate pana la Craciun.
google-analytics.com